Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.3
9

18/03/2020 18:58

ALMN Private Lease

Prima leasemaatschappij, leasing verloopt erg soepel.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

18/03/2020 08:46

Autolease Midden Nederland

Ik ben heel tevreden over ALMN. De afhandeling van onderhoud en bandenwisseld gaat heel eenvoudig, ik heb in drie jaar nog nooit een probleem gehad. Ook bellen met de administratie voor een vraag over de regels gaat heel makkelijk en duidelijk

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

17/03/2020 17:20

Autolease Midden Nederland

Prettig. Bij vragen altijd binnen een dag antwoord. Oplossingsgericht.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
5

17/03/2020 14:47

Autolease Midden Nederland

het heeft heel lang geduurd voordat ik de leaseauto tot mijn beschikking had en maanden langer dan in eerste instantie aangegeven. Het gevoel heerst dat er pas na diverse appels actie is ondernemen. het regelen van winterbanden was een ramp. deze waren zoek en zijn meerdere malen verkeerd geleverd aan de dealer. Pas na 4 x (2x afbellen door dealer omdat eerst de banden er niet waren, daarna de banden wel waren gevonden maar op verkeerde locatie lagen, 1 x afspraak maar bleken het de verkeerde banden te zijn) daadwerkelijk gelukt om de banden te plaatsen. Daarna nog een x gebeld door de dealer of ik mijn winterbanden wilde komen ophalen want deze lagen daar(??). kortom één en al onduidelijkheid

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

17/03/2020 14:01

Autolease Midden Nederland

algemene ervaring is goed

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
7

17/03/2020 13:27

Autolease Midden Nederland

Prima

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

16/03/2020 12:22

ALMN Private Lease

Goede service, altijd goed bereikbaar en klantvriendelijk.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

14/03/2020 14:47

ALMN Private Lease

Ik heb goede ervaring met Almn vanwege plezierige contexten met adviseur De Boer en de goed werkende App waarmee ik tot nu toe alles kan regelen.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

14/03/2020 12:26

ALMN Private Lease

Goed

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

13/03/2020 14:10

ALMN Private Lease

De contacten die wij met de leasemaatschappij hebben gehad zijn altijd zeer prettig verlopen. En ook de juiste informatie gekregen. Super.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
7

13/03/2020 10:58

ALMN Private Lease

Mijn ervaringen zijn goed.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

13/03/2020 08:45

Autolease Midden Nederland

Het was een prettige ervaring zeker ook omdat alles op korte termijn geregeld moest worden maar zonder problemen de deadline gehaald, ondanks wijziging van kleur op laatste moment

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

12/03/2020 23:23

ALMN Private Lease

Prima lease maatschappij. Onlangs een schade geval , veroorzaakt door een ander , snel en correct afgehandeld.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
10

12/03/2020 20:15

ALMN Private Lease

Ik ben heel tevreden over de hele gang van zaken

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

12/03/2020 18:31

Autolease Midden Nederland

Goed en zakelijk

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

12/03/2020 17:48

Autolease Midden Nederland

Prima

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

12/03/2020 16:26

ALMN Private Lease

prima

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

12/03/2020 16:04

ALMN Private Lease

Zeer goed, goede app, de maatschappij komt z'n afspraken goed na en ook wat betreft winterbanden, beurten enz.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

12/03/2020 15:04

Autolease Midden Nederland

Prima, ik krijg op tijd een seintje voor banden wisselen, de onderhoudsbeurten regel ik zelf met de garage. De garage regelt het verder met ALMN, dit gaat altijd prima.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

12/03/2020 14:45

ALMN Private Lease

Tevreden! Alhoelwel dat ook niet anders kan met een nieuwe Skoda natuurlijk!

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

12/03/2020 14:09

Autolease Midden Nederland

Mijn ervaring met Autolease Midden Nederland is zoals je deze van een lease maatschappij verwacht. Heldere communicatie, recht door zee en geen addertjes onder het gras. Qua tarief misschien niet de goedkoopste maatschappij, maar ook geen aanvullend verdienmodel bij het inleveren van de auto of bij schades en bekeuringen.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

12/03/2020 13:59

Autolease Midden Nederland

Bij ALMN word ik steeds direct en heel correct te woord gestaan. Ook via de email is het contact stipt. Vragen worden snel beantwoord. De app werkt prima en bevat relevante gegevens over het lopende contract van de auto. In geval van het onderhoud van de auto is ook het autobedrijf erg tevreden over het feit dat weinig discussie optreedt.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

12/03/2020 13:55

Autolease Midden Nederland

Goede ervaring. Direct prettig en constructie contact indien nodig.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

25/02/2020 09:39

Autolease Midden Nederland

Prima ervaringen met ALMN. Goede service, snel en direct contact met diegene die je wilt spreken; je bent geen nummer. Ook de doos appels met Kerst die persoonlijk wordt bezorgd, wordt erg gewaardeerd!

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder