Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.3
7

27/04/2021 17:30

ALMN Private Lease

prima, geen bijzonderheden

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
7

19/04/2021 20:28

ALMN Private Lease

de ervaring is goed te noemen. contact is snel te bewerkstelligen.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

19/04/2021 11:27

Autolease Midden Nederland

goed

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

19/04/2021 09:22

ALMN Private Lease

Ik ben tevreden over de leasemaatschappij. Maar het zou wat meer verbinding met de lease geven om wat meer contact om te weten of de clant tevreden is met de auto.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

19/04/2021 08:00

ALMN Private Lease

Prima ervaring. Vriendelijke medewerkers met een goede service

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

18/04/2021 22:20

ALMN Private Lease

Goede service, klantvriendelijk en behulpzaam

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
10

18/04/2021 20:11

ALMN Private Lease

Top, geweldige leasemaatschappij

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

18/04/2021 17:59

ALMN Private Lease

Prima contact en ondersteuning!

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

18/04/2021 15:50

ALMN Private Lease

Ik ben super tevreden met mijn auto en de service van ALMN. Bij het ophalen werd de tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en alles uit te leggen over de auto en andere zaken. Tot nu toe alleen nog onderhoudsbeurten hoeven te laten doen en alles werd netjes afgehandeld.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
7

18/04/2021 12:42

ALMN Private Lease

Goed

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

18/04/2021 11:56

ALMN Private Lease

Prima bedrijf. Staan voor je klaar als dat nodig is. Denken ook mee. Klantvriendelijkheid is van hoog gehalte.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
10

17/04/2021 11:13

ALMN Private Lease

Goed

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

15/04/2021 12:38

Autolease Midden Nederland

Vriendelijk en correct geholpen

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
10

15/04/2021 12:33

ALMN Private Lease

Goed, netjes te woord gestaan deskundig over de gestelde vragen

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

14/04/2021 21:56

ALMN Private Lease

Geweldig geholpen, staan altijd klaar. Ook als er iets is wordt er gelijk gehandeld.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

14/04/2021 09:49

ALMN Private Lease

GOED

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

13/04/2021 23:52

ALMN Private Lease

Keurige informatievoorziening door Autolease Midden-Nederland. Afgelopen jaar heb ik ze verder niet nodig gehad.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
10

13/04/2021 19:00

ALMN Private Lease

Ben uitermate tevreden, vragen eirden adequaat opgevolgd

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

13/04/2021 17:45

ALMN Private Lease

Prima contact als het nodig is

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

13/04/2021 17:02

ALMN Private Lease

Prima.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
10

13/04/2021 15:43

ALMN Private Lease

Je wordt snel en adequaat te woord gestaan. In geval je pech helpt, wordt, waar je je in Nederland pon bevindt, snel en vakkundig geholpen.

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
10

13/04/2021 15:16

ALMN Private Lease

Zeer goed

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
8

13/04/2021 14:41

ALMN Private Lease

Zeer beperkt. Ik zie elke maand de afschrijving van het lease bedrag en heb na een jaar de km stand moeten opgegeven

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder
9

13/04/2021 14:28

ALMN Private Lease

Prima. Men is klantvriendelijk

  • Jaarlijkse evaluatie leaserijder