Over Autolease Midden Nederland

Autolease Midden Nederland is een zelfstandige universele leasemaatschappij die opereert voor eigen rekening en bankonafhankelijk is. Bij Autolease Midden Nederland zijn 45 personen werkzaam die iedere dag ruim 5250 voertuigen beheren en een omzet van ruim 50 miljoen euro per jaar genereren. Sinds haar oprichting in 1986 heeft ALMN een ijzersterke reputatie opgebouwd. Een positie die gebaseerd is op een -gemeten naar wat in de markt gebruikelijk is- zeer breed en diep assortiment van diensten, waarmee wij u ondersteuning bieden in de meest uiteenlopende situaties.

Onderscheidende aspecten

“One call does it all” is zeer zeker van toepassing op Autolease Midden Nederland B.V. Wij zijn in ons 35-jarig bestaan uitgegroeid tot een professionele en klantgerichte onderneming. In die tijd hebben wij vanuit het midden van Nederland een sterke positie opgebouwd tot middelgrote universele in Nederland opererende leasemaatschappij.

 1. Leasemaatschappijen zijn als volgt te definiëren: bancair, beursgenoteerd en automotive: ALMN is een maatschappij met een automotive achtergrond, universeel en niet merk- of bankgebonden.
 2. ALMN is een zelfstandig bedrijf binnen De Waal Autogroep, welke met 285 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers een omzet genereert van 120 miljoen Euro.
 3. ALMN beschikt over een eigen huurvloot van ca. 425 voertuigen. Wij zijn ‘groot zakelijk’ partner van Euromobil zodat wij een landelijke dekking kunnen bieden betreffende de inzet van huurvoertuigen.
 4. ALMN kan een groot aantal contractvarianten aanbieden voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens.
 5. Het wagenpark van ALMN bestaat voor ruim 40% uit bedrijfswagens. Vanwege het specialistische karakter van het bedrijfsautosegment zijn bij ALMN deskundigen in dienst met uitgebreide kennis van dit segment. Deze professionals beschikken over een uitgebreid netwerk van importeurs, toeleveranciers en carrosseriebouwers, waarmee goede contacten zijn opgebouwd.
 6. De huurvloot van ALMN bestaat naast personenauto’s voor een groot gedeelte uit bedrijfswagens, zodat er voor u altijd een passende auto klaarstaat wanneer dit nodig is.
 7. ALMN is actief lid van de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en Autolease Alliance. Dit geeft de waarborging om u een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, wij werken samen met organisaties als Euromobil, Profile Tyrecenter, Euromaster, Autotaalglas, Carglass, Eurocross Assistance en Travelcard.
 8. Uiteraard kunnen wij invulling geven aan specifieke wensen, indien u zaken wilt blijven doen met uw ‘eigen’ leveranciers.

Totaaloplossing

Wat verstaan wij onder een breed en diep assortiment van diensten? Wij kunnen elke klant, zakelijk of particulier de gewenste mobiliteitsoplossing bieden. Dat doen wij door middel van de volgende producten:

 1. Zakelijke lease in alle mogelijke varianten (ook financiële lease en shortlease)
 2. Zakelijke verhuur welke wordt verzorgd door onze business unit De Waal Autoverhuur B.V. (partner van Euromobil Nederland B.V.)
 3. Particuliere lease welke wordt verzorgd door onze business unit ALMN Private Lease
 4. Beheercontracten (Reparatie- en onderhoudscontracten)

Deze producten stellen ons in staat om iedere klant een passende mobiliteitsoplossing te bieden. Of het nu een oplossing betreft voor 1 uur of 5 jaar, voor een bedrijf of particulier, Autolease Midden Nederland heeft het in huis.

Mensen maken leasing

Een goed advies uitbrengen is alleen mogelijk wanneer men over voldoende kennis beschikt. Mensen maken daarbij het verschil. De deskundige adviseurs van Autolease Midden Nederland hebben de juiste lease-ervaring, om samen met u tot de beste mobiliteitsoplossing te komen.

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

ALMN